Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eazie opent haar eerste stationslocatie

Een van de grootste gezonde restaurantketens van Nederland, eazie, heeft voor het eerst een vestiging geopend op een station, Tilburg. eazie heeft hiermee 21 vestigingen en verwacht eind 2019 uit te komen op dertig vestigingen. Met deze groei wordt eazie een steeds grotere speler in de ‘healthy-food-on-the-go’ sector. eazie zet ook in op de bezorg en- productontwikkelings markt. Samen met KNVB sportdiëtiste, Naomi Brinkmans, heeft eazie haar healthy food concept verder ontwikkeld voor nog gezonder eten. De nieuwe locatie in Tilburg is de eerste vestiging die het met de diëtiste ontwikkelde foodconcept in gebruik gaat nemen. De andere vestigingen zullen spoedig volgen.

Bewust en gezond

“Afgelopen jaar heeft eazie hard gewerkt om het concept een nieuwe uitstraling te geven. eazie Tilburg Centraal Station is de eerste eazie-franchisevestiging die volledig is ingericht volgens de meest recente uitgangspunten van het eazie concept. Het verder optimaliseren van onze andere locaties volgt snel. Locatie Tilburg biedt iedereen de mogelijkheid om vanuit onze Aziatische achtergrond zelf kleur en smaak te geven aan gezond eten. De afgelopen jaren zien we echt een trend dat mensen bewuster omgaan met eten en dat ze gezonde verse producten willen. Dat gezonde alternatief bieden wij via eazie”, aldus Shunli Huang, medeoprichter eazie.

Groeiplan

“Onze klanten zijn vaak jong, werkend of studerend, bewust levend, multicultureel en reizen ook veel met de trein. Wij zijn dan ook blij met deze eerste stationslocatie in Tilburg en de prettige samenwerking met NS Stations. Station Tilburg wordt dagelijks bezocht door 30.000 reizigers, in 2020 zal dat aantal doorgroeien naar 40.000. Deze uitbreiding is het resultaat van onze strategie om voor iedereen healthy food toegankelijk en betaalbaar te maken. Tot eind 2018 openen we nog drie andere eazie-franchisevestigingen in Alkmaar, Den Haag en Zoetermeer. Ons doel is om in 2019 uit te breiden naar 30 vestigingen verspreid door heel Nederland. Inmiddels heeft eazie vele vestigingen in en rondom de top vier steden van Nederland: Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Naast het succesvol openen van nieuwe locaties, zijn de omzetresultaten van eazie dit jaar uitstekend te noemen”, aldus Rob Wolfs, directeur eazie.

×