Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eazie opent nieuwe vestiging

Prijswinnende Nederlandse speler in de ‘healthy-food-on-the-go’ markt eazie heeft een nieuwe vestiging geopend in Alphen aan den Rijn. Het nieuwe eazie-pand is gevestigd aan de Pieter Doelmanstraat 4. ‘’Om nu te openen ten tijde van de coronacrisis is heel bijzonder, maar ook zeer geslaagd’’, aldus Shunli Huang, medeoprichter van eazie.

‘’De afgelopen jaren zien we echt dat steeds meer mensen bewust omgaan met eten. Ze willen gezonde versbereide maaltijden en ervan overtuigd zijn dat het eten aansluit bij hun persoonlijke visie op gezond leven. Door de corona-uitbraak is deze trend versneld en versterkt. Onze missie is om mensen te helpen om gemakkelijk, gezonder te leven en dit sluit naadloos aan op deze blijvende trend. Met onze Nutricheck kan de gast zijn healthy food 100% laten aansluiten op zijn persoonlijke doelen, zoals afvallen, spieren versterken of mentale focus. Een door onze gasten zeer gewaardeerde tool die is ontwikkeld met de sportdiëtiste van de KNVB en Oranje-elftallen, Naomi Brinkmans.’’ Aldus Shunli Huang, medeoprichter van eazie.

‘’Onze klanten zijn vaak jong, werkend of studerend, bewust levend en multicultureel. Deze uitbreiding is wederom een resultaat van onze strategie om healthy food voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. De bezorgmarkt en daarbinnen het bezorgen van versbereide gezonde maaltijden groeit elk jaar zeer fors. Wij hebben nu al een stevige positie opgebouwd en zien hierin nog voldoende ruimte voor groei. Inmiddels heeft eazie veel vestigingen in en rondom de Randstad en in diverse grote steden, zoals: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Breda, Tilburg. Dit jaar opent eazie nog diverse vestigingen. Onder andere in Nijmegen en Amsterdam.’’ Aldus Rob Wolfs, directeur eazie.

Over eazie

De franchiseformule eazie is in 2004 opgericht door twee Chinese broers met de missie om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Ze zijn opgegroeid met de Aziatische wetenschap dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Als je niet goed voor je lichaam zorgt, merk je dat mentaal en andersom. Gezond en lekker eten vormt volgens de Aziatische leer dan ook de basis voor een gelukkig leven. Deze leer voert eazie dan ook door in haar concept. Alle wokmeals, poké bowls, wraps, salades en smoothies zijn bijzonder betaalbaar en worden à la minute op basis van verse ingrediënten bereid. Naast de gebruikelijke menukaart kunnen klanten ook kiezen voor een create your own vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearm- gerecht.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij Eazie? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×