Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eazie opent vestiging in tankstation Den Ruygenhoek aan de A4

eazie_tank

Bron: Pompshop

Tankstation ‘Den Ruygenhoek west’ aan de A4 in Hoofddorp wordt het eerste tankstation met een eazie formule. De Aziatische wokformule richt zich op vers en gezond eten en telt 27 vestigingen door heel Nederland. Al deze 27 vestigingen liggen voornamelijk aan druk bezochte plaatsen zoals treinstations en binnensteden.

Doormiddel van een groot bord bij TotalEnergies ‘Den Ruygenhoek West’ wordt de aankomst van eazie aangekondigd. Op de menukaart van de Aziatische franchiseformule staan onder meer noodles soep, wokgerechten en poké bowls. Bij eazie draait het volledig om het vers voorbereiden van gezonde lekkernijen. De gerechten en de portiegrootte kunnen zelf worden samengesteld door de consument. De consument heeft keuze uit gerechten bestaande uit noedels, rijst, kip, ramen, vis en kleurrijke groenten.

Waardetoevoeging

Marketing- en communicatie manager Frits Morrema van TotalEnergies geeft aan dat het concept van eazie een positieve brijdagen levert aan het shopconcept in tankstation Den Ruygenhoek West. “In den Ruygenhoek west vindt de automobilist werkelijk alles op het gebied van eten en drinken en de beste services. Zo biedt de bakery onder meer verse broodjes, baristakoffie, warme snacks, frites en burgers. Ook heeft het tankstation toiletten van One Hundred Restrooms.’’ De marketing- en communicatie manager Frits Morrema geeft daarnaast  aan dat de locatie veel buitenlandse bezoekers trekt vanwege de korte afstand tot Schiphol. ‘’Door in het tankstation een vestiging van eazie te realiseren, kunnen we ook op de vraag van die groep consumenten inspelen. eazie is gewoon een prachtige aanvulling op onze huidige shop,” aldus Morrema.

Meerdere vestigingen in Nederland

In Leiden is in 2004 de allereerste eazie in Nederland geopend. Momenteel staat de teller op 27 vestigingen in Nederland waarvan een groot gedeelte te vinden is in de drukke binnensteden. 3 van de 27 vestigingen zijn te vinden op de volgende treinstations: Tilburg CS, Den Haag Hollands Spoor en Utrecht CS. Den Ruygenhoek West is een van de bekendste en drukste tanklocaties van Nederland en kwam in september 2020 na de huurrechtenveilig terecht in de handen van TotalEnergies. Het doel is om in juli eazie te openen in Totalenergies Den Ruygenhoek West.

Ontvang gratis meer informatie over eazie

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

eazie

×