Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eazie opent 27e vestiging

02 maart 2021

eazie, een franchise die actief is in de ‘healthy-food-on-the-go’ markt, heeft in Alphen aan den Rijn zijn 25e vestiging geopend. Hierna opende de deuren van de 26e vestiging in Amsterdam. Binnekort opent de 27e eazie winkel in Nijmegen.

“eazie gelooft in de kracht van goed en lekker eten en brengt deze passie graag over op anderen. Daarbij inspireert, stimuleert en activeert eazie mensen om bewust met eten bezig te zijn en te genieten van een gezonde levensstijl. Dat wij mensen helpen gezonder te leven waarderen gemeenten, merken wij. Dit zien wij ook terug bij vergunningstrajecten voor een nieuwe locatie, waarbij wij met open armen worden ontvangen”, aldus Shunli Huang, medeoprichter eazie.

De directeur van eazie, Rob Wolfs, geeft aan dat steeds meer gemeenten zijn formule verwelkomen. Hij wil ook door blijven groeien. “Wij zullen in 2021 doorgroeien naar 30 vestigingen. Het consumenten gedrag en de visie van steeds meer gemeenten op gezonde voeding is een ontwikkeling die eazie steeds relevanter maakt. Wij denken daardoor kwalitatief te kunnen doorgroeien naar 50 vestigingen binnen 5 jaar en zien een marktpotentie van 100 vestigingen in Nederland. Waarbij naast eat-in en take-away, het bezorgen van onze versbereide gezonde maaltijden een belangrijk onderdeel is van onze strategie”, aldus Rob Wolfs.

×