eazie rolt thuisbezorgen uit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Onlangs heeft eazie een thuisbezorgpilot opgezet in vier vestigingen. Met de extra service wil de franchiseformule inspelen op consumenten die gezonder willen eten en met meer gemak. eazie streeft er naar om op korte termijn alle vestingen te voorzien van thuisbezorging.

Tijdens de pilotperiode wil eazie veel testen en leren om vervolgens de extra service breed in te zetten in alle vestigingen dit jaar. Een onderdeel hiervan is de samenwerking met POS4, een software systeem dat gespecialiseerd is in thuisbezorgen. Met dit systeem kan de healthy fastfoodformule gemakkelijk in de gaten houden waar de bestelling is en of deze binnen de tijd op bestemming wordt afgeleverd.

“eazie streeft er naar om binnen een half uur de bestelling bij de consument af te leveren. Hierdoor wordt de kwaliteit behouden en hoeft de klant niet uren op de bestelling te wachten. Om deze reden hebben wij voor compacte gebieden gekozen, waardoor de afstand van de vestiging tot het afleveradres niet te ver is. Daarnaast worden de meeste bestellingen met een elektrische fiets afgeleverd. Zo blijven wij focussen op de kernwoorden van eazie; kwaliteit, healthy en snel”. aldus mede-oprichter Shunli Huang tegen De Nationale Franchise Gids. Naast het thuisbezorgen kunnen consumenten ook de online bestelling afhalen in de vestiging.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website