Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eazie trakteert 18.000 maaltijden aan eerstejaars studenten

15 augustus 2019
Franchiseformule eazie gaat duizenden ex-middelbare scholieren gratis maaltijden aanbieden. “Voor duizenden scholieren staat een spannende periode te wachten: het starten van een nieuwe opleiding op een nieuwe school. Om dit avontuur goed en met frisse energie te beginnen, deelt healthy foodketen eazie tijdens de introductieweken van vijf verschillende universiteiten een totaal van 18.000 gezonde maaltijden uit aan eerstejaars studenten”, aldus Rik Lunstroo, Manager Marketing & Communicatie bij eazie.

Gezonder eetpatroon

Het starten op het Hoger Onderwijs brengt een hoop verandering met zich mee. Studenten verhuizen naar een andere stad, ontmoeten nieuwe leeftijdsgenoten en moeten zich ook nog richten op de opleiding. Vaak blijft er weinig tijd over om te koken. Laat staan het bereiden van een écht gezonde maaltijd. Dat terwijl een gezond eetpatroon kan bijdragen aan betere studieresultaten. Om studenten een duwtje in de goede richting te geven, besloot eazie om hen te trakteren tijdens de introductieweken. Rik Lunstroo, Manager Marketing & Communicatie bij eazie licht toe: “Als betaalbare healthy foodketen met gezonde maaltijden zien wij een perfecte match met studenten. Wij maken het eten binnen no-time, maar altijd vers voor ze klaar, zodat ze even een gezond relax moment hebben in hun drukke bestaan. Met deze actie willen we studenten laten zien dat gezond eten hartstikke makkelijk is en hen zo stimuleren om een verantwoorde keuze te maken!”.

Vijf universiteiten

eazie verzorgt dit jaar een lunch of diner tijdens de introductieweken van vijf universiteiten. In Leiden wordt deze week het startsein gegeven. Hier deelt eazie maar liefst 3500 versbereide maaltijden uit aan studenten die wel een energieboost kunnen gebruiken. Amsterdam volgt met 6000 maaltijden en ook Den Haag, Tilburg en Delft doen mee. Vorig jaar wist eazie al ruim 15.000 studenten te bereiken met deze actie. Dit jaar doen zij daar nog een schepje bovenop door 3000 extra maaltijden uit te delen. Om de studenten verder op weg te helpen naar een gezonde levensstijl, mogen zij drie keer voordelig een maaltijd afhalen of laten bezorgen.

×