eazie verkozen tot Beste Fastservice restaurant

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

eazie is dit jaar door GfK in een onafhankelijk onderzoek onder duizenden consumenten verkozen tot ‘Beste Fastservice restaurant van Nederland’. Om de trouwe klant te bedanken geeft eazie maar liefst 4.500 cadeaus weg.

Beste Fastservice formule van Nederland 2019

Healthy food restaurantketen eazie kreeg dit jaar de titel ‘Beste Fastservice formule van Nederland’. Volgens het GfK Out of Home Formule Rapport 2019 is eazie de grote winnaar in de categorie ‘Fastservice’. Uit een grootschalig onlineonderzoek bleek dat recente bezoekers de restaurantketen sterk waarderen om het lekkere en gezonde eten, het gemak van het bestellen én de scherpe focus van het bedrijf op een gezonde en goede levensstijl.

Uiteenlopende prijzen

Om de trouwe gast te bedanken voor deze consumententitel, introduceert eazie de komende vijf weken het Rad van Cadeaus. Hiermee geeft het restaurant maar liefst 4.500 cadeaus weg. Spelenderwijs wordt iedere gast bedankt voor hun stem: door één draai aan het Rad te geven zien gasten welke van de 4.500 cadeaus ze mee naar huis mogen nemen. De cadeaus lopen uiteen van compleet verzorgde diners voor vier personen tot gloednieuwe BBQ’s t.w.v. €715. Om zoveel mogelijk consumenten te bereiken, wordt het Rad iedere werkdag in een ander eazie restaurant geplaatst. Den Haag mag het spits afbijten op maandag 4 november in de vestiging aan De Gedempte Gracht 98.

Wilt u meer weten over het ondernemerschap binnen eazie? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.