Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Echtpaar Mijnders- Flach openen tweede drogisterij in Krimpen aan de Lek

Drogis bewust beter

Op 1 januari 2020 heropenden Jan en Pauline Mijnders- Flach een Drogisterij genaamd, Flach te Slotwijk. Twee jaar later op 19 maart 2022 opende het echtpaar een tweede drogisterij aan Krimpen aan de Lek onder de naam DBB. De vestiging in Stolwijk is opnieuw ingericht naar de nieuwe uitingen van DBB.

DBB Flach Stolwijk is de vierde ondernemer van de formule die de nieuwe uitingen van DBB tot zich neemt. DBB staat voor betaalbare, landelijke en volledige winkelondersteuning. Dit maakt DBB een aantrekkelijke drogisterij formule voor ondernemers. Een groot aantal mensen hebben belangstelling voor de winkelondersteuning van DBB, hierdoor neemt het aantal DBB ondernemers toe. De nadruk van de winkelondersteuning ligt op het complete en onderscheidende lokale ondernemerschap.

Ontwikkelingen bij DBB

Recent maakte Drogist Bewust Beter bekend verder te gaan onder de naam DBB. Deze ontwikkeling ging gepaard met een vernieuwing van het oude logo. Twintig ondernemers hebben zich in het afgelopen twee jaar aangesloten bij de franchiseformule. Volgens DBB past het nieuwe logo beter bij de forse groei en landelijke marketingactiviteiten.

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×