Ed van den Berg agent bij Safety Products

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Safety Products heeft er een agent bij. Ed van den Berg heeft zich aangesloten bij de formule, die streeft naar een veilige werkomgeving voor iedereen. Van den Berg was op zoek naar een nieuwe uitdaging in combinatie met het zelfstandig ondernemerschap. Door zijn ervaringen in de veiligheid zocht de ondernemer raakvlakken in de formule. Dick Langenhuijsen, van Wiltec, informeerde hem over Safety Products.

“Door Safety Products heb ik het gevoel dat ik voor mijzelf werk. Ik heb veel flexibiliteit en vrijheid bij het maken van mijn keuzes. Ook is het mogelijk om eigen marketing input te geven. Safety Products geeft mij de zekerheid en ondersteunt mij op verschillende facetten: zoals het doorspelen van leads bij website bestellingen, aanwezige productkennis, verzenden van nieuwsbrieven en de leveranciers- en producttrainingen via Wiltec.” aldus Van den Berg.
De nieuwe agent, verantwoordelijk voor Regio Noordoost-Brabant, ziet dat klanten positief op zijn diensten reageren. Safety Products heeft een breed aanbod in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en beroepskleding, dat afgestemd is op de wensen vanuit de markt.  Dit gecombineerd met een agent als regionaal aanspreekpunt maakt de formule succesvol.
“Door het agentschap bij Safety Products maak ik onderdeel uit van een unieke formule met een relatief lage investering. Safety Products koopt grote aantallen in, waardoor ik een scherpe prijs en een compleet pakket aan mijn klanten kan bieden. Verder is de administratie, training en marketing centraal geregeld. Dit kun je moeilijk alleen realiseren”, besluit Van den Berg.

Interesse om aan te sluiten als agent bij Safety Products? Vraag verblijvend meer informatie aan over het ondernemen met Safety Products.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website