Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Een 48 hours franchise challenge

17 oktober 2019
Franchiseformule Abeos, partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren organiseert een “48 hours franchise challenge” om kandidaten die serieus overwegen als franchisenemer te willen starten vooraf een kijkje in de keuken te geven.

Tijdens de voorselectie kunnen aspirant-ondernemers laten zien dat ze het in zich hebben om franchisenemer te worden bij Abeos. Om in aanmerking te komen moeten de kandidaten de voorselectie succesvol doorlopen bestaande uit een tweetal selectiemomenten. Een competentietest en een speeddatesessie.

De competentietest

De eerste stap is om te kijken of de kandidaat ondernemersbloed in zich heeft. D.m.v. een franchisescan krijgt de aspirant-franchisenemer middels een uitgebreide persoonlijke evaluatie meer inzicht in zijn ondernemerskwaliteiten.

De speeddate sessie

Tijdens de speeddate sessie maakt de kandidaat kennis met de franchisemanager en twee professionals. Tijdens deze ontmoeting is er de mogelijkheid om vragen te stellen en nader kennis te maken.

De “48 hours franchise challenge”

Na de eerste twee stappen wordt de toekomstig franchisenemer gedompeld in de wereld van Abeos. Gedurende deze 48 uur vindt er een ontmoeting plaats met een franchisenemer die alles vertelt over haar/zijn ervaringen, wordt er een kijkje genomen in de keuken van het servicecenter, wordt er samen met het marketingteam onderzocht naar de markt van de regio waar de aspirant-franchisenemer kan gaan ondernemen, werkt de kandidaat samen met de franchisemanager ideeën uit in een ondernemingsplan en begroting, en presenteert de toekomstig franchisenemer dit ondernemingsplan bij het management.

Franchisenemer worden

Tijdens de challenge komen kandidaten erachter of er een franchisenemer in zich schuilt. Indien er een wederzijdse klik is maken de kandidaten kans om te mogen starten als franchisenemer in haar of zijn regio.

×