Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Een combinatiewinkel met meerdere franchiseformules geopend

Op woensdag 30 oktober jl. is in Winkelcentrum De Rooi Pannen in Tilburg een combinatiewinkel geopend met de formules The Read Shop, DA, Prima, Toys2Play en Leonidas.

Meerdere aankopen

In de winkel kan de klant in een keer zijn aankopen doen op het gebied van boek en kantoor, speelgoed, huishoudelijke artikelen, luxe chocolade en cadeaus.

Bijzonder personeel

Bijzonder aan deze winkel is dat het personeel bestaat uit studenten van de afdeling mbo Handel & Ondernemen van scholengemeenschap De Rooi Pannen in Tilburg. Naast de theorie wordt er praktijkgericht onderwijs gegeven: alle kennis die leerlingen opdoen, kunnen ze direct toepassen in echte winkels.

Het winkelcentrum

Behalve de combinatiewinkel die nu is geopend zijn er in het winkelcentrum een PLUS supermarkt en een winkel in teken- en schilderartikelen. Verder is er een restaurant, gerund door studenten mbo horeca.

Wekelijks komen er ruim 9.000 bezoekers in het winkelcentrum. Niet alleen studenten, maar ook het winkelend publiek uit de omliggende wijken kunnen voor hun dagelijkse boodschappen terecht in Winkelcentrum De Rooi Pannen.

×