Een dag uit het leven van een Subway franchisenemer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Dagboek van franchisenemer Mitchell

7.30 uur Controleren of alles gereed is voor de komende dag. Voedselveiligheid staat voorop. Daarom inspecteer ik alle ingrediënten die nodig zijn om onze gasten goed te kunnen bedienen. Vervolgens doe ik de bestellingen, maak de medewerkersplanning. Ik controleer of mijn restaurant schoon is en voldoet aan de hoge standaarden die gesteld zijn voor hygiëne en productveiligheid.

10.00 uur Ik doe mijn administratie en pleeg wat telefoontjes. Aangezien ik drie Subway restaurants run, ben ik hier altijd flink druk mee, maar het is nooit vervelend om te doen. Je doet het voor de goede zaak.

12.00 uur Lunchtijd: ik ga lekker aan de slag als Sandwich Artist. Ik vind het superleuk om met mijn gasten in contact te zijn en te zien hoe ze hun keuzes maken voor hun sandwich. Doet me denken aan toen ik zelf nog gast was en grote fan van de Sub sandwiches.

16.30 uur Werken aan mijn eigen marketingcampagne om nieuwe klanten aan te trekken voor mijn restaurant. Ik hoef dit gelukkig niet in mijn eentje te doen. Mijn ideeën leg ik voor aan de marketingafdeling van Subway, die mij altijd goede feedback geeft. De ondersteuning vanuit de Subway organisatie is altijd erg fijn.

20.00 uur Ik bel mijn belastingadviseur terug om wat zaken door te spreken. Maak vervolgens alles gereed voor de volgende morgen.

21.30 uur Mijn doel is om een vierde Subway restaurant te openen. Daarvoor ben ik aan het onderzoeken welke locatie geschikt is en welke investeringen daarvoor nodig zijn. Aangezien het mijn vierde restaurant is, weet ik inmiddels wel wat erbij komt kijken, maar het blijft altijd weer spannend.

Nieuwsgierig geworden om zelf een Subway restaurant te starten? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website