Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Een nieuw adres, een nieuw begin voor ’t Zusje Tilburg

Het avontuur van ’t Zusje Tilburg gaat verder op een prachtig nieuwe locatie aan de Monumentstraat 6. Met veel enthousiasme is er hard gewerkt aan een verbouwing om een mooi nieuw restaurant te realiseren met de welbekende ambiance, waar gasten zich direct thuis zullen voelen.

Bourgondisch genieten

Bij ’t Zusje draait het om heerlijk ongedwongen genieten in een knusse ambiance, omringd door de mensen die je liefhebt. Zowel binnen in het sfeervolle restaurant als buiten op het gezellige, ruime terras kun je genieten van 70 verschillende versbereide tapasgerechtjes. Maak jouw keuze uit de tapaskaart en laat je volledig in de watten leggen.

Een eigen Zusje

Met 35 franchise vestigingen verspreid over het hele land is ’t Zusje inmiddels een groot succes. ’t Zusje is een full franchise formule waarbij de complete formule is ontwikkeld. De formule ’t Zusje omvat o.a. centrale inkoop, menu, prijs, keukenrouting, kwaliteit, administratie, Inrichting, training en opleiding, marketing & communicatie.

Heb je er altijd van gedroomd zelf een leuk franchise Zusje te hebben? ’t Zusje is voortdurend op zoek naar enthousiaste en ambitieuze franchisenemers. Vraag (vrijblijvend) meer informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over ’t Zusje

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

’t Zusje

×