Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Een nieuwe dagindeling: Zo stuur je op real-time financiële data

 

Stel je een takenpakket voor, waar je als financiële professional binnen een franchise niet alleen administratieve taken verricht maar ook strategisch advies geeft. Innovatieve tools en automatisering zorgen ervoor dat je jouw tijd efficiënter kunt besteden, en meer handvatten hebt om waarde toe te voegen aan het financiële besluitvormingsproces.

Deze nieuwe agenda? Die is dichterbij dan je denkt. 

Het omarmen van verandering

Nieuwe technologieën zorgen voor een andere rol. Zo moet je als financial binnen een franchise inzicht hebben in de financiële data van alle vestigingen, deze moet betrouwbaar zijn, én daarnaast moet je nieuwe innovaties omarmen. Dat vereist een flexibele mindset en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

De impact hiervan maakt het voor CFO’s en financiële professionals mogelijk om werkprocessen te stroomlijnen en een proactieve rol in strategische besluitvorming te spelen.

Wil je weten welke features binnen andere franchises ingezet worden voor een nóg efficiëntere workflow? Lees de tips van financials.

Van reactief naar proactief werken

Onderzoek toont aan dat financiële professionals momenteel tot wel 60% van hun tijd aan administratieve taken besteden, met slechts 10% voor advisering. Door het roer om te gooien, kan de dagindeling verschuiven naar het doen van financiële analyses en ondersteunen van besluitvorming, terwijl repetitieve taken worden geautomatiseerd.

Echter moet je dan wel beschikken over een toekomstbestendig boekhoudpakket, en weten welke innovaties je voor welk doel kunt gebruiken.

Features voor jouw franchise

De Yuki boekhoudsoftware transformeert de manier waarop financiële afdelingen binnen franchises met boekhouding omgaan door middel van een reeks innovatieve features.

Zo automatiseer je moeiteloos repetitieve taken met Robotic Accounting, en maakt Scan en herken (OCR) technologie handmatige invoer overbodig. Automatische controles en suggesties om de boekhouding up-to-date te houden, ontvang je via de Kwaliteitsmonitor. En de Financiële Monitor en module Analytisch boekhouden? Die geven je real-time inzicht in data, inzichten in financiële gezondheid van de franchise en mogelijkheden voor verbetering. 

Wat gebeurt er als je alle features integreert binnen je dagelijkse werkzaamheden?

  • Er ontstaat een efficiëntere workflow;
  • Je automatiseert repetitieve taken en bespaart hiermee tijd;
  • Je ontvangt real-time inzicht in financiële data van je bedrijf;
  • Je zet financiële data in een handomdraai om in complexe analyses;
  • Je versterkt je strategische adviezen aan de hand van deze analyses. 

De combinatie van deze voordelen vormt een stevige basis om strategisch advies op te baseren. 

Zet de eerste stappen richting een efficiëntere agenda

Je rol transformeren aan de hand van innovatieve features, is dichterbij dan je denkt. Omarm nieuwe innovaties, ontgrendel een deur naar verbeterde efficiëntie en hou tijd over voor strategische advisering.

 

Aan de slag? Gebruik onze handige checklist om stap-voor-stap je takenlijst efficiënter in te richten.

 

×