Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Een smaakmakend jaar bij Kipperij

21 december 2023

Wat een jaar vol innovatie was het voor Kipperij in 2023! Laten we gezamenlijk terugkijken op enkele mooie momenten die het jaar hebben omgetoverd tot een echte overwinning voor Kipperij.

Nieuwe vestigingen

In een jaar van uitdagingen hebben we met trots maar liefst 5 nieuwe vestigingen geopend! Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die deel heeft uitgemaakt van dit avontuur en heeft bijgedragen aan het groeiende succes van Kipperij. Maar dit is slechts het begin van onze expansie. We kijken positief uit naar 2024, waarin we meerdere openingen op de planning hebben staan en bovendien boeiende gesprekken zullen voeren met potentiële franchisepartners. Een veelbelovend jaar van continue groei ligt voor ons.

Ondernemers

Onze ondernemers spelen een cruciale rol in het succes van Kipperij. Stuk voor stuk doen zij het buitengewoon goed in hun vestigingen, wat bijdraagt aan de sfeer die Kipperij kenmerkt. Hun inzet, passie en ondernemersgeest hebben niet alleen bijgedragen aan het succes van individuele vestigingen, maar ook aan de algehele groei en positieve uitstraling van ons concept.

We zijn nog steeds opzoek naar enthousiaste ondernemers die onderdeel willen zijn van het Kipperij team. Samen met onze bestaande ondernemers en potentiële nieuwe franchisepartners streven we ernaar om Kipperij naar nieuwe hoogten te tillen en de passie voor smaak te delen met heel Nederland!

Franchise beurs

Kipperij heeft geschitterd op de Nationale Franchise beurs van dit jaar. Tijdens dit evenement hebben we niet alleen interessante gesprekken gevoerd met potentiële ondernemers, maar zijn we ook bekroond tot standhouder van het jaar! Deze erkenning motiveert ons des te meer om uit te blinken in alles wat we doen. Het bevestigt niet alleen de kwaliteit van onze onderneming maar onderstreept ook de vastberadenheid van ons team om een toonaangevende speler te zijn in de wereld van franchising.

Vooruitzichten

Terwijl we met trots terugkijken op 2023, richten we onze blik vol verwachting op 2024. We blijven vastbesloten om smaakvolle ervaringen te bieden en ons merk verder te laten bloeien. Kipperij staat klaar voor nieuwe avonturen, culinaire hoogstandjes en het delen van nog meer onvergetelijke momenten met onze huidige en toekomstige franchisepartners.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×