Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Een smakelijke bijdrage aan KiKa!

We zijn verheugd om onze recente inspanningen voor KiKa te delen. Deze stichting zet zich in voor kinderen met kanker. Samen met onze franchisenemers en verkopers hebben we maar liefst € 1.920,87 ingezameld voor dit prachtige doel.

Tijdens ons jaarlijkse gala mocht Raoul Aardema, een toegewijde vrijwilliger van KiKa, de cheque in ontvangst nemen van Margriet Wensing, verkoopleider bij eismann Nederland. We zijn trots op wat we hebben bereikt, maar realiseren ons dat dit slechts een stap is in de voortdurende strijd tegen kinderkanker. Als eismann blijven we ons inzetten voor goede doelen en het maken van een positieve impact.

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit prachtige resultaat. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.

EISMANN FRANCHISE

eismann is uw landelijke bezorgservice voor levensmiddelen en hoogwaardige diepvriesproducten. Wij staan voor uitstekende kwaliteit en indrukwekkende variëteit. Met meer dan 30 jaar ervaring en ruim 2,5 miljoen klanten in Europa is eismann franchise dé specialist in diepvriesproducten. De formule is sinds 1982 actief in Nederland, heeft ruim 20.000 klanten en onderscheidt zich in de markt van diepvriesproducten door het brede assortiment, de premium kwaliteit en de uitstekende, persoonlijke service.

Ontvang gratis meer informatie over eismann

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

eismann

×