Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerbeek en Apeldoorn stappen over naar Drogist Bewust Beter

Begin augustus is Drogisterij | Parfumerie Binco te Eerbeek en Apeldoorn heropend als Drogisterij Bewust Beter. Hiermee maakt franchisenemer Remco Bins de overstap van DA naar Drogist Bewust Beter. Apeldoorn Noord, bekend vanwege de Koninklijke historie waaronder Paleis het Loo, heeft een verzorgingsgebied van 12.500 inwoners. De drogisterij/parfumerie aan de Koninginnelaan is ruim 40 jaar een begrip en sinds 2013 bekend onder de naam Binco.

Eerbeek, op 30 minuten rijden van Apeldoorn en ook wel Papierdorp genoemd vanwege het belang in de papierindustrie, heeft een verzorgingsgebied van ruim 10.000 inwoners. Deze drogisterij is al 25 jaar een begrip in Eerbeek en staan Remco Bins en team sinds 2011 klaar voor een goed advies en een gezellig praatje.

In beide drogisterijen wordt er veel aandacht besteed om elke klant van het beste advies te voorzien. Alle medewerkers zijn goed getraind op het gebied van vitamines, mineralen en supplementen. Op het gebied van geuren en verzorging gaan ze nog een stapje verder en kunnen ze echt een meerwaarde bieden met de uitgebreide parfumerie. De kennis van de medewerkers in Apeldoorn en Eerbeek wordt op peil gehouden door de jaarlijkse bijscholingen en trainingen, zodat ze de klanten optimaal kunnen blijven adviseren gezond, fit en stralend te blijven.

“Met de compleet nieuwe uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, zien de medewerkers van Drogisterij |Parfumerie Binco Eerbeek en Apeldoorn de toekomst positief in”, aldus de ondernemer.

Remco Bins is gelukkig met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter: “Eindelijk heb ik weer de ruimte om lokaal te ondernemen en worden door de organisatie gewaardeerd als zelfstandige drogist. Bij de eerste kennismaking met UniPharma hadden we direct een vertrouwd en familiair gevoel. Wij willen ons focussen op een goed en gezond advies, dit kan met de back-up en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter. Zo krijgen wij weer meer tijd voor de klanten en houden wij de focus op advies en verkoop. Met de overgang naar Drogist Bewust Beter zijn de verkoopprijzen in onze winkels weer marktconform. “

[box]Ontvang gratis meer informatie over franchisen bij Drogist Bewust Beter![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×