Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste 10 franchisenemers Amediators een feit

Amediators
Franchiseformule Amediators heeft 10 franchisenemers aan zich verbonden, waarvan ondertussen 7 zich hebben gecertificeerd en landelijk erkend zijn als Mediator. Tevens heeft de franchisegever tijdens de laatste meeting van de formule, 20 oktober jl, een plan de campagne gepresenteerd, over de werkwijze waarop de formule de markt gaat benaderen.

De formule zet breed in en richt zich zowel op privézaken als echtscheidingen en burenruzies, als de zakelijke markt. Sinds ze werken met Incasso Mediation, ziet de franchiseformule zijn aandeel in de zakelijke markt groeien. Vanaf januari a.s. start Amediators daarnaast met Peptalkcafe, wat door hun gezien wordt als een bijzonder goede en innovatie manier om bij het bedrijfsleven binnen te komen.

Amediators heeft nog 5 franchisenemers nodig om te starten met haar landelijke marketingstrategie. Ziet u voor uzelf ook kansen als Mediator? Lees hier meer informatie over de franchiseformule van Amediators, of vraag hier geheel vrijblijvend informatie aan.