Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste Albert Heijn geopend door Heerschap Groep

26 januari 2022
Afgelopen zomer maakte Heerschap Groep bekend vijf Jumbo vestigingen over te nemen en om te bouwen tot Albert Heijn winkels. In Limburg heeft de eerste daarvan gisteren haar deuren geopend. De winkel is gevestigd aan het Oranjeplein in Weert. De Albert Heijn heeft een oppervlakte van 1.600 m² en telt acht zelfscankassa’s.
Limburgse lekkernijen

De vestiging verkoopt diverse Limburgse specialiteiten zoals zuurvlees, koude schotel en knapkoek. Daarnaast worden de Biezunjer desemborden en vlaaien, vers uit de bakkerij van de familie Heerschap, in de winkel aangeboden. Binnenkort worden de ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap toegevoegd aan het assortiment Streeckgenoten van Albert Heijn. Daarnaast heeft de vestiging een groot versaanbod dat via dry misting langer vers wordt gehouden. Ook beschikt de vestiging over een stomerij, een bol.com afhaalpunt en een oplaadpunt voor de OV-chipkaart.

Trots op resultaat

Stan Heerschap is trots. “We gaan hier klanten verrassen met het ruime versaanbod, de 1.500 goedkope Prijsfavorieten en veel digitaal gemak. Het team heeft ontzettend hard gewerkt om vandaag als Albert Heijn-winkel open te kunnen gaan. De sfeer op het Oranjeplein blijft zoals vanouds, dat vinden wij erg belangrijk,” aldus Heerschap. Ook de CEO van de Zaanse keten, Marit van Egmond, is blij met de opening van de vestiging in Limburg. Van Egmond is trots om de producten uit de bakkerij van de familie Heerschap toe te voegen in het Streeckgenoten-assortiment.

×