Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste Europese vestiging van KAUAI opent op Utrecht CS

06 augustus 2019
In de stationshal – binnen de poortjes – opent franchiseformule KAUAI vandaag haar eerste Europese vestiging. Je kunt er terecht voor vers gemaakte wraps, salades, raw juices, smoothies & bowls. Klaargemaakt waar je bij staat, om vervolgens te worden meegenomen of ter plekke te worden genuttigd. Het voor Nederland nieuwe versconcept KAUAI is vanaf vandaag geopend en wil een alternatief zijn ten opzichte van alle andere horecaformules op Utrecht Centraal Station.

KAUAI

KAUAI is een concept uit Zuid-Afrika waar de keten meer dan 150 locaties en 26 jaar ervaring heeft. De formule is actief in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. De formule opent binnenkort ook een vestiging in Thailand.

De naam is afkomstig van een Hawaïaans eiland, dat met zijn overvloed aan verse producten als inspiratie diende voor het versconcept. De locatie in Utrecht wordt de eerste in Nederland, maar de ambities reiken verder. Er ligt vanuit de huidige masterfranchiseovereenkomst een groeiscenario voor Nederland. “Er zijn zeker voornemens om meerdere vestigingen te openen in Nederland. Als eigen onderneming of met franchisenemers,” aldus Jurgen van Wijngaarden, CEO van Kauai Nederland.

Vers & gezond

Alles wordt ter plekke klaargemaakt en is vrij van onnodige toevoegingen. “KAUAI onderscheidt zich van andere ‘gezonde concepten’  door het brede assortiment en kwaliteit. Alles is vers en gezond, smaakt goed en geeft energie. Qua aanbod richt KAUAI zich op alle eetmomenten van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat”, aldus de CEO van KAUAI.

×