Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste Flagship Store van Anne&Max in Nederland

Afgelopen donderdag 13 oktober heeft Anne&Max haar eerste Flagship Store geopend in Haarlem. De nieuwe locatie is volgens het bedrijf groter, duurzamer en slimmer dan alle Anne&Max vestigingen tot nu toe.

Een nieuw begin

Voor ieder eind is er een nieuw begin. Zo wordt er afscheid genomen van de eerste Anne&Max vestiging en wordt de nieuwe ‘Anne&Max van de toekomst’ verwelkomd. Zo weet oprichter Wobbe van Zoelen dit gevoel perfect te verwoorden: “Met een beetje pijn in mijn hart neem ik afscheid van de oudste Anne&Max, de locatie waar mijn droom 17 jaar geleden begon en waar ik de muren zelf nog heb geschilderd. Maar soms moet je dingen loslaten zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws. Ik kan niet wachten om met deze nieuwe locatie verder te bouwen aan mijn Anne&Max droom: uitgroeien tot een (inter)nationale keten van huiskamers die gedreven zijn op openheid, eerlijkheid, betrokkenheid, zorgzaamheid en respect.”

Toekomstbar

De nieuwe ‘Anne&Max van de toekomst’, met ‘droombar’, is specifiek ontworpen voor de medewerkers, om zo efficiënt mogelijk de gasten te bedienen. Zo wordt de afwas, de koffie-to-go en de verkoop van de eigen Anne&Max producten door machines verzorgd. Daarnaast speelt in deze vestiging duurzaamheid een grote rol. Zo bespaar je per cappuccino havermelk 5 cent, ten opzichte van koemelk, en is bij de inrichting gebruik gemaakt van meubels uit de oude vestiging en andere duurzame materialen.

Nieuwe mogelijkheden

De nieuwe vestiging is 357m² groot en heeft ook een kelder. De kelder zal worden ingezet voor onder meer koffietrainingen voor baristi. Het ruime oppervlak levert een plaats voor nieuwe initiatieven. Zo is er ruimte voor voorleesmiddagen, evenementen, vergaderingen, filmavonden en de ruimte beidt een podium aan kunstenaars. Oprichter Wobbe van Zoelen: “Op deze manier willen we iets terug doen voor de buurt en bijdragen aan verbinding.”

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max

×