Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste franchiselocatie Yoghurt Barn in Breda

Yoghurt Barn gaat volgend jaar een franchisevestiging openen in Breda. Dit nieuws volgt nadat begin juli bekend werd dat Yoghurt Barn wil gaan uitbreiden binnen Nederland via een franchise- en licentiemodel. Het wordt de dertiende vestiging voor het bedrijf.

Deze nieuwe vestiging in Breda opent haar deuren aan de Veemarktstraat op de plek waar nu nog SuperTrash gevestigd is. Dit meldt oprichter Wouters Staal via LinkedIn. Er wordt nog gezocht naar een franchisenemer voor dit pand.

Yoghurt Barn franchise

Yoghurt Barn is in 2017 gegroeid naar 12 winkels. Dit jaar staat in het teken van voorbereidingen om een franchisemodel op te starten. In de komende paar jaar moeten er vijf franchisevestigingen geopend worden, waarvan Breda de eerste is. Behalve franchiselocaties wil Yoghurt Barn zich met het uitgeven van licenties ook richten op high traffic-locaties zoals ziekenhuizen, hogescholen en grote bedrijven. Daarmee hoopt Yoghurt Barn niet alleen een merk op te bouwen, maar ook yoghurt als categorie ‘groot te maken’.

×