Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste franchisenemer aan de slag bij Maaltijd Compleet

Van links naar rechts: Frans Thomas, Ricardo Jansen en Jeroen van Abeelen

25 februari jl. zette Ricardo Jansen zijn handtekening onder het contract van Maaltijd Compleet. Dit maakt hem de eerste franchisenemer van de formule. De enthousiaste ondernemer is verantwoordelijk voor het leveren van maaltijden in de regio Amersfoort/Leusden.

Een nieuwe uitdaging

Sinds 2013 werkt Ricardo als zelfstandig koerier voor Dynalogic. Na acht jaar was de ondernemer toe aan een nieuwe uitdaging. Via LinkedIn kwam Ricardo voor het eerst in aanraking met de franchisemogelijkheden bij Maaltijd Compleet. Het bezorgen van verse maaltijden in combinatie met het klantcontact sprak Ricardo aan. Ricardo reageerde op de advertentie met al snel een ontmoeting met Frans Thomas en Jeroen van Abeelen, eigenaren van Maaltijd Compleet. “Er was direct een klik met Frans en Jeroen,” begint Ricardo, “het enthousiasme van beiden kanten leidde ertoe dat ik de knoop heb doorgehakt. Kort daarna werd alles in werking gezet en in februari had ik de sticker van Maaltijd Compleet op mijn bus zitten,” vertelt de franchisenemer lachend.

Persoonlijke dienstverlening

Maaltijd Compleet is ruim een jaar geleden opgericht. De werksfeer is informeel en de lijntjes zijn kort. “Hierdoor wordt je echt als individu gezien. De betrokkenheid en het enthousiasme van de franchisegevers is doorslaggevend geweest in mijn definitieve besluit voor Maaltijd Compleet,” vertelt Ricardo. Daarnaast haalt Ricardo positieve energie uit het helpen van mensen: “het leukste aan mijn werkzaamheden als franchisenemer bij Maaltijd Compleet vind ik het klantcontact. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om mensen te adviseren over het menu,” begint Ricardo, “of als mensen slecht ter been zijn, dan zet ik de bestelling even in de koelkast. Door net even wat extra’s te doen, kan je echt het verschil voor hen maken.”

Toekomstplannen

Ondernemen onder de vlag van Maaltijd Compleet brengt veel voordelen met zich mee. De folders, visitekaartjes en prijslijsten worden door Maaltijd Compleet aangeleverd. “Doordat de franchisegever deze instrumenten aanbiedt, kan ik mij volledig focussen op het bezorgen van bestellingen aan mijn klanten.”
Momenteel werkt Ricardo één dag per week voor Maaltijd Compleet. “Ik hoop in de toekomst volledig over te kunnen gaan op de werkzaamheden bij Maaltijd Compleet,” begint Ricardo. De franchisenemer zit nog in de opstartfase en investeert veel tijd aan het uitbreiden van zijn klantennetwerk binnen zijn regio. Met het oog op de toekomst sluit Ricardo uitbreidingsmogelijkheden, zoals het inhuren van extra koeriers, niet uit. “Het doel is mijn klantenkring uit breiden waardoor ik in de toekomst nog veel meer mensen blij kan maken met de koelverse maaltijden van Maaltijd Compleet,” aldus Ricardo.

 

Ontvang gratis meer informatie over Maaltijd Compleet

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Maaltijd Compleet

×