Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste franchisenemer voor Abeos

Abeos, regisseur van flexibele arbeid in agri & food, groen, logistiek en industrie, veterinair, GWW, lifescience en techniek, heeft de eerste franchisevestiging geopend. Het bedrijf beschikt al over vijftien eigen vestigingen in Nederland verspreid over de provincies Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Nu is de eerste franchisevestiging in Groningen een feit.

“In 2018 hebben we onze focusstrategie herijkt en de route naar 2020 uitgestippeld”, aldus Martin Engbers, bestuursvoorzitter van Abeos. Door in te zetten op groei, innovatie, digitalisering en het kennen van zowel klanten als medewerkers kan het bedrijf haar marktpositie verstevigen en verder uitbouwen.

Optimaal bedienen van klanten

“We zien steeds vaker dat klanten ook van buiten onze traditionele regio’s een toenemende behoefte hebben aan onze dienstverlening”, vervolgt Engbers. “Om deze klanten optimaal te kunnen bedienen heb je vakkundige regionale professionals nodig die sterk verbonden zijn met de regionale arbeidsmarkt. Dit heeft ons doen besluiten om onze eigen franchiseformule op te zetten. Franchise is een uitstekende methode om nieuwe geografische markten te betreden.”

Franchising

Abeos koppelt een professionele en bewezen organisatie aan sterk lokaal ondernemerschap van de franchisenemer. Franchising bij Abeos biedt voor ondernemers dan ook aangename voordelen. Wim Verhaar, de eerste franchisenemer vertelt: “Ik heb voor franchising bij Abeos gekozen vanwege hun grote kennis en kunde op het gebied van arbeidsbemiddeling. Abeos is ruim 56 jaar actief in de bemiddeling van flexibele arbeid. Het bedrijf staat te boek als een betrouwbare en ervaren partner met een uitstekende reputatie en een veelzijdig dienstenpakket.”

Daarnaast biedt Abeos volgens Verhaar schaalvoordelen en extra slagkracht op het gebied van marketing en sales. Ook beschikt het over innovatieve apps op het gebied van online arbeidsbemiddeling. “Dit alles zijn voor startende ondernemers overtuigende en belangrijke aspecten, waardoor ik me volledig kan richten op mijn passie, namelijk arbeidsbemiddeling voor kandidaten en opdrachtgever voor 110 procent regelen”, aldus Verhaar.

 

×