Eerste geslaagden Spar Academie ontvangen diploma

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Spar Academie
Op donderdag 6 oktober ontvingen 60 geslaagden in Nijkerk hun MBO 2-diploma binnen de Spar Academie. Deze één-jarige opleiding is gekoppeld aan een verbeterprogramma in de winkel en werkt erg praktijkgericht. Of het verbeterprogramma daadwerkelijk succesvol uitgevoerd werd door de student en deze dus zijn/haar Spar certificaat voor het verbeterprogramma mocht ontvangen, werd beoordeeld door o.a.  mystery shoppers en een klantenpanel.

De diploma’s werden overhandigd door Sjaak Kranendonk, algemeen directeur Spar en Eric Brosius, operationeel directeur: “We zijn reuze trots dat de eerste 60 medewerkers hun diploma hebben gehaald. Daarmee investeren medewerkers en ondernemers in het verbeteren van de kwaliteit van de winkels. Een prima initiatief.”

Deze maand wordt gestart met de ondernemersopleiding MBO 4 en met een nieuwe groep MBO 2. In februari 2012  gaat de  MBO 3 opleiding van start. In totaal zullen er dan ongeveer 180 ondernemers en medewerkers in opleiding zijn of zijn geweest binnen de Spar Academie.

De Spar Academie biedt, in samenwerking met ROC Leiden, programma’s die speciaal gemaakt zijn voor  Spar en Attent winkels en nemen het eigen werk als startpunt. De theorie van de programma’s wordt hoofdzakelijk online doorgelopen in een e-learning omgeving, maar wordt ondersteund met praktijktrainingen en landelijke, thema- en inspiratiebijeenkomsten.

De volgende opleidingen die worden aangeboden binnen de Spar Academie zijn MBO 2, MBO 3, MBO 4 en de Drogisterijopleiding. Momenteel wordt er een centrale wijnmodule en veiligheidstraining ontwikkeld.

dinsdag 11 oktober 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise