Eerste kassaloze AH To Go’s op de planning

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

local hero

Franchiseformule Albert Heijn (AH) maakte onlangs bekend dat de kassaloze AH To Go’s er volgend jaar gaan komen. CEO Wouter Kolk liet aan RetailNews weten dat alles sneller gaat dan hij verwacht had.

In februari werd al bekend dat de supermarktketen bezig was met een supermarkt zonder kassa’s. De topman van AH vertelt:  “Toen was er sprake van eerste tests ‘binnen enkele jaren’, maar ondertussen klinkt het al een stuk ambitieuzer. Ik hoop dat we volgend jaar de eerste AH To Go-winkels zonder kassa kunnen testen.”

AH kiest er bewust voor om het kassaloze concept door te voeren bij de AH To Go-winkels. “De snelheid van betaling is bij deze winkels het belangrijkst’’, aldus Kolk. Wanneer het concept succesvol wordt toepast bij deze winkels zal het ook verder worden uitgerold naar de andere AH-winkels.

Naast de kassaloze winkels viert AH dit jaar ook een mijlpaal, namelijk zijn 130-jarig bestaan. In het kader hiervan richt de supermarkt zijn blik op toekomst op de supermarkt van 2025. “De supermarkten zullen er in 2025 veel gedifferentieerder uitzien. Ze kunnen van wijk tot wijk en van stad tot platteland verschillen. Beleving, gemak en snelheid zijn de trends. Er gebeurt straks wat jij wilt. Technologie gaat een grote rol spelen”, aldus Kolk.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website