Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste Limburgse vestiging De Beren restaurant in Roermond

Franchiseformule De Beren opent dinsdag 25 juni a.s. haar eerste Limburgse vestiging. De inmiddels 40e vestiging is te vinden aan de Markt, middenin de stad. De vestiging heeft ook een terras, waar men kan genieten van lunchgerechten, een borrel of de grillspecialiteiten van de houtskoolgrill. De vestiging wordt gerund door horecafamilie Wim en Sanne Cox. Zij hebben ook Schnitzelparadies, Piet Friet en Markt 10 onder hun hoede. 

“De Beren is een ontzettend mooie formule, waarvan wij zeker zijn dat de inwoners en bezoekers van Roermond erg blij zullen worden”, aldus de familie Cox.

Bekende ondernemers

“Met zo’n 11 horecaexploitaties, waarvan vijf in Roermond, kennen wij de markt als geen ander. Toen wij hoorden dan De Beren een locatie aan de Markt gingen openen en nog zochten naar ondernemers, zagen wij meteen kansen. Het is een ontzettend mooie plek en De Beren is een franchiseformule die hier perfect past. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om onze eerste gasten te verwelkomen.”

De Beren

Franchiseformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. In 1984 startte de formule met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een bekende horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantformule nog groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

×