Eerste Nederlandse Five Guys vestiging geopend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Amerikaanse fastfood formule Five Guys heeft op de Markt in Eindhoven zijn eerste vestiging in Nederland geopend. Binnen enkele jaren wil de franchiseformule over 20 vestigingen in ons land beschikken. Alle locaties in Nederland worden in eigen beheer geopend.  

De nieuwe vestiging in Eindhoven neemt zo’n 650 vierkante meter in beslag en beschikt over meer dan honderd zitplaatsen, met een groot terras voor nog eens 48 gasten. Five Guys zal naar verwachting volgend jaar vestigingen openen in Hoog Catharijne in Utrecht, Rotterdam, Almere en den Haag.

CEO Paul Reynish ziet Nederland als ´internationaal trainingscentrum´, waar trainingen voor franchisenemers over de hele wereld verzorgd moeten worden.

De afgelopen maanden zijn er in totaal 67 medewerkers aangenomen. Het gaat hier voornamelijk om studenten en mensen uit de omgeving. Zij hebben ruim een week lang een intesief programma doorlopen, met onder andere praktijktrainingen, hygiëne-instructies, uitleg over het pos-systeem en zijn er online cursussen gevolgd. De managers hebben verschillende trainingen in vestigingen in de V.S., Ierland en Dubai gevolgd.

Five Guys telt in totaal bijna 1500 restaurants wereldwijd. Buiten de Verenigde Staten heeft het bedrijf 96 vestigingen in 9 landen: het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Koeweit, Canada en nu dus ook Nederland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.