Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste omgebouwde Coop geopend als Plus in Friese Heeg

Plus en Coop hebben de benodigde goedkeuringen ontvangen en gaan nu door als één bedrijf: Plus U.A. In de Friese Heeg is de eerste Coop winkel geopend als Plus. Aankomend jaar volgen er ruim 70 Coop winkels die overgenomen worden door Plus.

Na het ombouwen van 80 Deen-winkels naar de formules DekaMarkt, Albert Heijn en Vomar werd het tijd om over te stappen van Coop naar Plus. De duurzame winkel van Gerritsma in Heeg is gebouwd volgens het nieuwste Briljant 2.0-recept van Plus, met de focus op iedere dag goed eten voor iedereen.

Succesvol overgenomen

Duncan Hoy, algemeen directeur Plus is trots dat de Plus succesvol is overgenomen. “Een absolute aanwinst! En dit is nog maar het begin”. Vanaf mei opent Plus elke week twee nieuwe winkels. “Hierdoor kunnen we op nóg meer plekken in Nederland ons elke dag in zetten om de zorg voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar waar te maken voor onze klanten. Een gigantische operatie, die we met vertrouwen tegemoet zien en die bijdraagt aan het waarmaken van onze ambitie: de beste supermarkt van Nederland zijn.”

Samenwerking

Vorig jaar september kondigden Plus en Coop aan samen verder te gaan. Daarmee is Plus straks de derde supermarktketen van Nederland met 550 winkels en een gezamenlijke consumentenomzet van vijf miljard euro.

Ontvang gratis meer informatie over PLUS

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

PLUS

×