Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste ondernemer begonnen bij Toasty Business

Marco Vriends is de eerste ondernemer van Toasty Business. Toasty Business is het nieuwe lunchconcept van de opzichters van franchiseformule BurgerBusiness. Marco Vriends begint bij Toasty Business vanuit zijn eetcafé in Tilburg.

Het concept is bedacht door Valentijn Prince en Daan van Loon, de oprichters van BurgerBusiness. BurgerBusiness is in 2015 opgericht en in 2017 is het concept genaamd Toasty Business van start gegaan.

‘’Klanten waren gewend om overdag tosti’s te bestellen bij Toasty Business en ’s avonds hamburgers bij BurgerBusiness. Vanwege de coronacrisis hebben wij de lunchkaart even laten liggen.’’ Prince en Van Loon zagen een kans om Toasty Business een franchiseconcept te maken bij Eetcafé 190 van Marco Vriends. Dit ligt om de hoek van een BurgerBusiness vestiging.

‘’Valentijn kwam naar mij met de vraag of Toasty Business iets voor mij was’’, zegt Vriends. Vriends pakte zijn kans en is nu de eerste franchisenemer van Toasty Business. ‘’Het is online een uniek product. Ik heb het in Tilburg in ieder geval nog niet gezien. Het is een uitdaging want het is een ander concept dan wat ik voorheen deed. Hiervoor verkocht ik spareribs en was ik voornamelijk druk in de avonduren. Nu ben ik een dagzaak begonnen met broodjes.’’ Naast de tosti’s zal Vriends ook broodjes, muffins, ijs, sappen, smoothies en frisdrank gaan verkopen.

Op 17 november jl. is Vriends begonnen met het nieuwe concept. ‘’Het was meteen volle bak. Ik had zo’n 35 tot 40 bestellingen en 85 tosti’s’’, aldus Vriends. ‘’ Als we weer open mogen, hebben we overdag Toasty Business en zijn we ’s avonds een eetcafé. Een extra zaak erbij dus.’’

×