Eerste Quetzal Chocoladebar in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 1 september a.s. wordt de eerste Quetzal Chocoladebar in Nederland geopend. Deze chocoladebar is gevestigd aan de Kamperbinnenpoort in Amersfoort. Bij Quetzal Chocoladebar kunnen klanten terecht voor bijna 100 soorten chocolademelk, milkshakes, ijs, fruit, chocolade, brownies, wafels, koffie, thee en smoothies. Alle chocolade en aanverwante producten worden op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt.

Franchisenemer Bob van der Heul gaat de vestiging runnen. Van der Heul heeft als leermeester Horeca ervaring in de kleinschalig maar ook in de grootschalige horeca. Master franchiser Robert Hoenderdos over van der Heul: “Door zijn ervaring in de horeca kent hij het klappen van de zweep. Bob’s passie en gedrevenheid zullen de start van de formule in Nederland alleen maar goed doen.”

Hoenderdos is momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om andere locaties te openen. “De kans is erg groot dat er dit jaar nog 3 tot 5 locaties zullen openen, de juiste locatie gekoppeld aan de juiste ondernemer in de juiste plaats vraagt echter tijd en veel aandacht”, aldus Hoenderdos.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website