Eerste Spar Express geopend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

spar-texaco-express-eg-group

Franchiseformule Spar heeft donderdag 19 januari jl. haar eerste Spar Express bij Texaco geopend. De eerste Spar Express is gevestigd in Geertruidenberg aan de Centraleweg 2. De opening ging gepaard met een feestelijke openingscampagne. De officiële opening vindt plaats op maandag 30 januari.

Spar Express is de nieuwste formule van Spar Holding, die zich richt op winkels bij tankstations. Alle formules zijn modulair opgebouwd en richten zich op de dagelijkse boodschappen.

EFR, de exploitatiemaatschappij van Texaco benzinestations in Nederland en Spar Nederland zijn een samenwerking aangegaan. Spar kent in het buitenland al veel winkels op tankstations. Die ervaring is meegenomen in de ontwikkeling van de Nederlandse Spar Express winkels. Vooralsnog gaat Spar deze naam alleen gebruiken voor de winkels waar getankt kan worden, exclusief voor Texaco.

In januari worden er drie Texaco tankstations omgebouwd naar Spar Express. Na Geertruidenberg zullen er op korte termijn nog vier Spar Express winkels geopend worden, te weten in Den Haag-Ypenburg, Amstelveen, Arnhem en Wateringen.

Het is de bedoeling dat, als de samenwerking in de pilotfase goed bevalt en de resultaten zijn zoals verwacht, er de komende jaren meer Spar winkels  worden geopend. “We zochten al een tijdje naar een goede invulling van de winkelruimtes op onze niet-snelweg locaties. Het is nodig dat de dienstverlening op deze locaties uitgebreid wordt. Dagelijkse boodschappen zijn voor deze locaties een goede aanvulling”, aldus Bram Verhoeve van Texaco.

Is het franchisen bij Spar iets voor u? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.