Eerste Spare Rib Express To Go geopend in Groningen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Nico en Karin Kalk hebben op woensdag 15 december jl. officieel het eerste Spare Rib Express To Go filiaal (i.s.m. Q8/Tango) geopend in Groningen. “Dit is een unieke locatie, zelfs voor Nederlandse begrippen”, vertelt Commercieel Manager David Pinedo trots. Traditioneel hebben tankstations koffie, snoep en het gebruikelijke lunchassortiment. Dit jaar is er een ‘To Go’ concept ontwikkeld wat aansluit bij de hedendaagse en bewuste consument die gaat voor kwaliteit en geen genoegen meer neemt met een simpel broodje gezond.

De kern van het To Go-concept bestaat uit het zo goed mogelijk kunnen invullen van alle dagelijkse consumptiemomenten met een hierop afgestemd assortiment. Bij de totstandkoming van dit concept heeft Spare Rib Express gebruik mogen maken van de kennis van Q8, Lekkerland, Evers Architecten, Panesco, WMF, Segafredo, een Food developer en diverse andere partijen.

Het Spare Rib Express To Go concept kenmerkt zich door producten die aansluiten bij elk moment van de dag. Zo verkoopt het filiaal Segafredo koffie en heeft het een lunchassortiment met variaties als: Thaise Kip of Roasted Ribs met sla, smuluitjes, ei, augurk, Chinese saus en kokosroom.

Verder verkoopt het filiaal ook de normale tussendoortjes en snacks, maar ook fruit, brownies en Groningse worsten van de lokale Slagerij Oosterhof.

Spare Rib Express is tezamen met het Tango tankstation gevestigd de aan Laan 1940-45 Te Groningen.  

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website