Eerste Starbucks in winkelcentrum

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Starbucks

Starbucks heeft onlangs een vestiging in het populaire winkelcentrum ‘Stadshart Amstelveen’ geopend. Het is daarmee de eerste Nederlandse locatie in een winkelcentrum.

De nieuwe vestiging ligt centraal op een hoek in het Stadshart en biedt uitzicht op het winkelend publiek. Bij het ontwerp van deze vestiging is gekozen voor natuurlijke materialen die het interieur een warme uitstraling moet geven. Een kleurrijke muurschildering van de bloeiperiode van de koffieboom illustreert Starbucks passie: het serveren van hoge kwaliteit gebrande koffie.

“We zijn trots op onze koffie-expertise en branden alle koffie voor Europa in Amsterdam. Nederlandse consumenten zijn enthousiast over Starbucks en vragen ons locaties in hun nabije omgeving te openen. Door het succes in Amsterdam wilden we in andere steden ook iets te gaan doen. De opening in Amstelveen is een eerste stap in de uitbreiding van onze winkels in regio groot Amsterdam en de rest van Nederland”, zegt Frank Wubben, vice president Operations Services Starbucks EMEA. Sinds 2007 heeft Starbucks in Nederland 34 vestigingen geopend.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.