Eerste Subway Café in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Deze week is het eerste Subway Café in Nederland geopend, in Rotterdam. Het is een plek waar mogelijke Subway-franchisenemers zich kunnen laten inspireren. Het voornaamste verschil met de traditionele restaurants van de franchiseformule is de ‘relaxte’ inrichting van de zaak en de ‘typische Amerikaanse’ aanvullingen in het assortiment.

Klanten kunnen in het café niet alleen terecht voor de bekende Subs, maar ook voor koffie van Seattles Best (een merknaam van Starbucks) en traditionele Amerikaanse lekkernijen als muffins, donuts en brownies. Farshid Matloob is franchisenemer van het café. Hij heeft tevens een Subway restaurant in Rotterdam. ‘’Dit café is ingericht volgens het nieuwe Metro Subway decor. Een interieur met een gezellige en gastvrije uitstraling, zodat onze klanten meer tijd in de zaak doorbrengen en in een gemoedelijke ambiance kunnen genieten en ontspannen,’’ aldus Matloob over het nieuwe concept.

Matloob is erg enthousiast over de franchiseformule. Het gemak van het franchiseconcept en de naamsbekendheid van het merk heeft de franchisenemer doen besluiten een tweede Subway restaurant te openen. ‘’Alles is goed voor je geregeld. Het enige wat je zelf moet doen is doorzetten en de zaken die je zelf moet regelen goed aanpakken.’’

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise