Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste Subway in bouwmarkt

Franchiseformule Subway heeft op 3 september jl. een restaurant geopend in de bouwmarktformule Gamma. De Gamma aan de Sijsjesbergweg in Amsterdam Zuidoost heeft hiermee een primeur te pakken. De keuze voor deze thuisbasis past in de trend van de broodjesformule. Subway wil op meer niet-traditionele locaties vestigingen openen. Op termijn zullen er meer Subway vestigingen te vinden zijn in de vestigingen van Gamma. Restaurantmanager Gerard Stroes zal de vestiging leiden.

“We worden ook een bezorgrestaurant voor de bedrijven in dit gebied,” vertelt Maikel Mienis, die samen met zijn broer Bart Mienis eigenaar is van deze locatie.

De gebroeders Mienis zijn bekende gezichten bij Subway. Ze hebben zelf meerdere restaurants onder hun hoede. De heren zijn overtuigd van de gunstige voedingsbodem van dit winkelgebied, dat in de toekomst bekend zal staan als Woonplaza A2. “Op zoek naar subway vestigingen in het buitenstedelijk gebied is het praktischer om partners te vinden, met bestaande panden. En deze locatie is gevestigd in een gebied waar dagelijks 250.000 mensen naartoe komen om te werken. Een complete stad! En dan heb ik het nog niet eens over bezoekers. En over het AMC vlakbij. Kortom, een fantastisch gebied met veel potentie. De ideale uitvalsbasis om catering te verzorgen en winkelend publiek te bedienen,” aldus Maikel Mienis.