Eerste SUBWAY restaurant met open keuken geopend in Breda

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Subway brood kar

Afgelopen week heeft franchiseformule SUBWAY het eerste Nederlandse SUBWAY restaurant geopend met open keuken. Dit nieuwe restaurant is gevestigd in Breda-West, in het nieuwste deel van Woonboulevard XXL. Het is de derde vestiging in Breda.

De leiding van dit nieuwe restaurant ligt in handen van franchisenemers Johan en Kim van Bijsterveldt. Dit ondernemersduo is bovendien eigenaar van de twee andere SUBWAY restaurants in Breda. “We wilden ons hier graag vestigen, omdat het qua grootte en hoeveelheid bezoekers echt de ideale voedingsbodem is voor ons concept. We hadden al acht jaar een oogje op deze locatie. Geweldig dat deze droom eindelijk is uitgekomen.”, aldus Johan.

Het is het eerste Europese SUBWAY restaurant dat over een open keuken beschikt. Binnenkort zal er ook zo’n restaurant worden geopend in Maastricht. De broodjes werden al voor de ogen van de klant bereid, maar in de nieuwe restaurants is ook de keuken zichtbaar ‘achter’ de counter; daar waar ze onder andere de voorbereidingen doen en producten opslaan. Johan legt uit: “Onze oven staat ook in deze keuken. We hebben dus geen gangbare achterwand. De belangrijkste reden voor de open keuken is om de gasten letterlijk een kijkje in de keuken te bieden. Ze zien hoe we alle groenten snijden en hoe zorgvuldig we de vleeswaren portioneren. Ook kunnen wij de gasten vanuit de keuken eerder opmerken. Kortom, een aanpassing om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise