Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste ‘to-go’ vestiging Bagels & Beans

Donderdag 4 juli a.s. opent Bagels & Beans in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht de allereerste Bagels & Beans aGoGo. Hier kan men terecht voor de bekende bagels en koffie, maar dan sneller. Naast dit nieuwe concept komt er ook een ‘gewone’ Bagels & Beans vestiging op Hoog Catharijne.

Pakhang Chau zal de nieuwe vestiging van Bagels & Beans onder zijn hoede nemen. Hij heeft al een vestiging van de franchiseformule in Hoofddorp. De franchisenemer heeft niet alleen een primeur met de eerste ‘to-go’ vestiging van Bagels & Beans, maar heeft ook nog ander nieuws.

aGoGo, wat moeten we ons daarbij voorstellen?

“We hebben een opvallende vitrine, een beetje zoals bij een authentieke ijssalon, maar dan met creamcheeses, spreads en verse salades in verschillende smaken. Die worden iedere dag vers bereid en ter plekke op je warme bagel gesmeerd. Zo heb je razendsnel een belegde bagel. Een paar voorbeelden van de smaken waaruit je kunt kiezen: rookkip-avocado, witte chocolade met cranberry, zalm, biet-appel, truffel-bospaddenstoelen en Thaise curry. Daarnaast is er natuurlijk koffie, zijn er verschillende sappen, koude en warme dranken, zoetigheden en wisselende verse salades. Allemaal om meteen mee te nemen of onderweg op te eten.”

Aan wat voor stijl moeten we denken?

“Bagels & Beans heeft altijd al een eigen en eigenwijze stijl gehad. Bij Bagels & Beans aGoGo is dat niet anders. Denk sixties en seventies, met kurk en bamboe, paarse en oranje kleden, en van die typische vetplanten die in de jaren 70 op de vensterbank stonden. Muziek is ook heel belangrijk. Voor aGoGo hebben we de grote sterren uit de sixties en seventies gekozen: rock, soul en funkmuziek.”

En de ‘gewone’ Bagels & Beans?

“Meteen ernaast. Het is een fijne lichte ruimte met grote ramen, precies zoals gasten van Bagels & Beans gewend zijn. Echt dat huiskamergevoel. We zitten aan het inpandige horecaplein De Stadskamer. Dat is een vijftien meter hoge transparante binnenruimte, het kloppend hart van het nieuwe Hoog Catharijne. Als je vanuit het station Hoog Catharijne binnenloopt, meteen naar links gaat en de weg volgt, kan je na een paar honderd meter met een trap omlaag. Daar vind je ons rechts op de hoek, niet te missen dus. Een fantastische plek om uitgebreid te genieten of even snel een belegde bagel mee te nemen bij aGoGo, want je loopt van hieruit meteen het centrum van Utrecht in.”

Je hebt nog een nieuwtje, toch?

“Ja, we krijgen een heel bijzonder espressoapparaat: de Slim Jim. De tweede in Nederland! Toen ik hoorde dat Bagels & Beans er eentje had besteld, ben ik er meteen bovenop gedoken. Voor een barista is de Slim Jim namelijk echt ‘je van het’. Industrieel ontwerper Kees van der Westen begon in de jaren 80 met de fabricage van maatwerk-espressomachines. Zijn apparaten hebben een enorme reputatie en ik ben er ontzettend trots op dat wij er eentje hebben staan. Wist je trouwens dat Slim Jim de drummer was van de Stray Cats? Een rockabilly band uit de jaren 80.”

[box]Interesse om je eigen Bagels & Beans te openen? Klik hier voor meer informatie![/box]

×