Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste twee franchisenemers Hulpstudent.nl gestart in één weekend!

20 september 2011

Hulpstudent.nl
Passie en gezond enthousiasme zijn volgens Hulpstudent.nl de bouwstenen voor geweldige prestaties. Dat laten deze heren zien door samen met hun startende franchisenemers op het startevenement de naam de regio in te helpen.

Marco Bonte is de eerste franchisenemer van Hulpstudent.nl in regio Delft. Zijn startevenement vond 10 september plaats op de Delfiade in Delft. “Ik wil iedereen voorzien van vrije tijd, dat is wat ik mooi vind aan Hulpstudent en waar ik voor sta. Het werken met en aanspreken van studenten en particulieren is geweldig!”

Met Berry van de Kooij (regio ’t Gooi en Hilversum) verzegelde Hulpstudent.nl de tweede franchisesamenwerking. Berry stond 11 september in Blaricum: “Tja, hoe kun je beter starten dan op het Old-Timer Festival in Blaricum midden in ‘t-Gooi. Een bijzonder sfeervolle en gezellige dag in typisch Gooise sfeer. Ik ben erbij!”

Hulpstudent.nl is erg blij met de start van de eerste twee franchisenemers en heeft de ambitie is om snel landelijk haar dienst te kunnen aanbieden.

dinsdag 20 september 2011.