Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

EHR in nieuwe handen

Executive Home Rentals, specialist in tijdelijke verhuur van woonruimte voor expats en particulieren, is per begin van deze maand overgenomen door twee succesvolle EHR ondernemers: Ernald Belonje (rechts op de foto) en Michel Rootring.

De formule is 25 jaar geleden opgericht Olga Fonteijn. Mike Welling is later tot de directie toegetreden. Mike Welling blijft nog tot het einde van dit jaar werkzaam voor de verhuurmakelaar en zal zich daarna volledig terugtrekken uit de organisatie. Olga Fonteijn blijft aan als franchisenemer van de EHR-vestiging in Arnhem.

Ernald: “Michel en ik hebben de afgelopen 7 jaar onze EHR-vestigingen in respectievelijk Amsterdam en Utrecht uitgebouwd tot sterke, lokaal toonaangevende makelaarskantoren. Mike en Olga hebben fantastisch werk gedaan, wij zijn heel gemotiveerd om het succes verder uit te bouwen.”

Ervaring en ambitie

De heren hebben voor hun EHR periode reeds ruime ervaring opgedaan in andere sectoren en daarbij ook verkoopkanalen met dienstverlenende partners en een franchiseformule opgezet en succesvol uitgebouwd.

Het is de ambitie van Ernald en Michel om tezamen met de reeds aangesloten kantoren en met toevoeging van nieuwe ambitieuze ondernemers in nog te ontwikkelen gebieden van Nederland, de positie van het merk EHR als dé kwaliteitsverhuurmakelaar met landelijke dekking in Nederland verder te verstevigen en uit te bouwen.

×