Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eigenaar De Beren brengt biografie uit

Ad Schaap, eigenaar van franchiseformule De Beren begon in 1984 met een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam. De Beren is uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule in Nederland. Op dit moment heeft de formule ruim 75 vestigingen. Dit is reden genoeg voor auteur Ronald Giphart om deze bijzondere prestatie en bijbehorend levensverhaal van eigenaar Ad Schaap vast te leggen.

“We staan aan het begin van een nieuwe periode voor De Beren, met een nieuwe uitstraling die past bij onze plannen voor de toekomst. Dit boek is een mooie weergave van de uitdagende weg hier naartoe,” aldus Ad Schaap.

Nieuw logo

Dankzij de enorme groei en professionalisering van de organisatie krijgt de horecaformule De Beren een nieuwe uitstraling. De beer in het gele logo maakt plaats voor een eigentijds petrol kleurig logo met een messing beer. “Het was tijd om onze huisstijl net zo eigentijds te krijgen als de vestigingen op dit moment zijn. Focus ligt nu op kwaliteit, en dat mag het logo ook uitstralen. Een andere belangrijke ontwikkeling die een rol heeft gespeeld bij de transformatie is onze naderende uitbreiding naar het buitenland waar snel meer informatie over volgt,” aldus Marjolein Mens Marketing Manager.

Franchisen bij De Beren

De Beren is een franchiseorganisatie met als doelstelling de komende jaren landelijke dekking te bereiken. Om deze groei te realiseren zijn De Beren op zoek naar enthousiaste franchisenemers. We zoeken ondernemers met leidinggevende capaciteiten, administratieve vaardigheden en kennis van de lokale markt. Als franchisenemer bij De Beren voel jij je thuis binnen een jonge en ambitieuze organisatie.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over De Beren bezorgrestaurants![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×