Eijgen en Straetus Incasso slaan handen ineen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

straetus incasso franchise

Franchiseformules Eijgen en Straetus Incasso zijn allebei werkzaam in de financiële dienstverlening. Er zijn echter meer overeenkomstigheden. Beide organisaties hebben hetzelfde doel: het ontzorgen van ondernemers. Om deze reden gaan Bert Smeenk (directeur Business Support bij Eijgen) en Crijn Janssen (directeur bij Straetus Nederland) een samenwerking aan.

Bert Smeenk ligt de samenwerking toe. “Ik merk vaak dat onze klanten naast administratieve dienstverlening, óók behoefte hebben aan een geschikte partner voor incassozaken en/of debiteurenbeheer. Omdat wij onze klanten zo volledig mogelijk willen bijstaan met onze ondersteuning, leek het mij van belang om een geschikte partnerorganisatie te vinden die deze visie complementeert.”

Zodoende kwam Smeenk na een intensieve selectieprocedure uit bij Crijn Janssen. Na diverse gesprekken hebben beide partijen het vertrouwen in elkaar uitgesproken. Vanaf heden werken zij structureel samen op het gebied van credit management.

Crijn Janssen zegt het volgende over de samenwerking: “Straetus bedient vele ondernemers en bedient ook graag de klanten van Eijgen. Het is voor beide partijen een uitgelezen mogelijkheid om elkaar te ondersteunen en zodoende ondernemers te ontzorgen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.