Eijgen Financiële Dienstverlening gaat drie disciplines franchisen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Eijgen Financiële Dienstverlening gaat vanaf januari 2016 drie verschillende disciplines franchisen: ‘Eijgen Financiële Dienstverlening’, ‘Eijgen Finance’ en ‘Eijgen Sales Support’. “De aanleiding hiervoor is dat wij overspoeld werden met aanvragen, doordat particulieren en bedrijven niet meer terecht kunnen bij de bank voor hun volledige bedrijfsfinanciering. Een deel gebeurt door bijvoorbeeld crowdfunding en de bank doet de rest”, aldus Ruud van Eijl, directeur van Eijgen Financiële Dienstverlening.

Door middel van de drie disciplines, die afzonderlijk van elkaar kunnen draaien, wil Eijgen onder andere de mogelijkheid bieden begeleiding te geven in het verkrijgen van de bedrijfsfinanciering. De discipline ‘Eijgen Financiële Dienstverlening’ dient als administratiekantoor en biedt klanten gedeeltelijke of volledige hulp bij administratie. “Eijgen investeert al jaren in het automatiseren en ontwikkelen van diverse innovatieve processen, waarmee we ons kunnen onderscheiden van bijvoorbeeld de grotere accountantskantoren. We lopen nog steeds voorop hierin.” Onder ‘Eijgen Finance’ begeleidt Eijgen bedrijven bij alle voorkomende financieringsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld werkkapitaal, aankoop onroerend goed of bedrijfsovernames. Onze adviseurs, professionals uit het bankwezen, bieden een groot scala aan alternatieven onder één dak.

Stapelen van financieringsvormen is het nieuwe credo. Daarin hebben wij samenwerkingen met diverse financiers, waaronder de grootbanken Rabo, ABN en ING, maar ook crowdfunders en andere alternatieve financiers voor bijvoorbeeld lease en factoring. De derde discipline is ‘Eijgen Sales Support’. Van Eijl legt uit: “Ieder bedrijf heeft te maken met Sales.

Het MKB heeft echter vaak geen budget om een medewerker hiervoor aan te trekken. In zulke situaties biedt ‘Sales Support’ hulp om het klantenbestand uit te breiden en om bijvoorbeeld leads te genereren. Ook wanneer er een nieuwe markt wordt betreden, kan hierin ondersteuning plaatsvinden van Eijgen Sales Support.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.