Eismann lanceert nieuw magazine: Magaloog

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De nieuwe Magaloog, een overzicht van bijna 300 producten, is onlangs gelanceerd. In de Magaloog staan producten en recepten. Een woordvoerder van franchiseformule Eismann laat weten: “Vanuit de klantenkring van eismann zijn er na de lancering van de Magaloog veel positieve geluiden ontvangen omtrent de nieuwe look & feel: “Wat een frisse wind! Mooie lay-out! Aantrekkelijke fotografie, lekkere nieuwe producten.”

Anders dan voorgaande jaren is er voor deze Magaloog gekozen voor meer sfeerbeleving en aandacht voor fotografie. Daarnaast zijn er bij deze editie een 40-tal nieuwe producten toegevoegd. Hierbij kan gedacht worden aan: pan- en pastagerechten, groenten, fruit, ijs, gebak, vis, gevogelte en vlees. Verder biedt de Magaloog ook passend producten voor vegetariërs en veganisten.

“Zo’n twee maanden na de lancering zien we dat een aantal nieuwe producten al een vaste plek heeft gekregen in verschillende vriezers in het land. We verkochten in de eerste twee maanden alleen al bijna 10.000 stuks aan nieuwe producten”, aldus een woordvoerder van Eismann.

Voor verdere expansie van de formule is Eismann op zoek naar ondernemers. Meer weten over het franchisen bij Eismann? Klik hier voor info.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.