Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eismann zet zich in voor Make-A-Wish Nederland

30 januari 2018
Zaterdag 20 januari jl. vond het jaarlijks evenement plaats van eismann Nederland. Een dag waarbij alle franchisenemers van eismann werden uitgenodigd voor een informatieve dag met een eindfeest als afsluiting. De laatste maanden hebben de eismannen zich ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland en hebben de cheque overhandigd bij aanvang van het evenement.

Een cheque met een totaalbedrag van € 3.652,- werd door eismann Wagter uit het depot Assen overhandigd aan mevrouw Putman. Zij is al jarenlang vrijwilligster fondsenwerving van Make-A-Wish Nederland, regio Gelderland. “In het jaar 2017 is meer dan twee keer zoveel opgehaald ten opzichte van het jaar ervoor. Een ontzettend mooi gebaar van de eismannen én natuurlijk de klanten die de producten hebben gekocht.” aldus de mevrouw Putman.

Dit bedrag is tot stand gekomen door de verkoop van een selectie van producten gedurende de laatste drie maanden van 2017. De diepvriesthuisdienst doneerde € 0,50 of € 1,00 per verkocht product uit de selectie. Elk product dat bij de selectie behoorde werd voorzien van een Make-A-Wish Nederland logo met het te doneren bedrag. Zo was het voor elke klant zichtbaar welke producten het betrof. ”Ook in het jaar 2018 zal eismann zich blijven inzetten om liefste wensen te vervullen. Met behulp van de eismannen en hun enthousiaste klantenkring gaan zij er ook dit jaar weer vol voor om een fantastisch donatiebedrag te realiseren.” aldus een medewerker van eismann Nederland.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige ziekte. Het geeft de kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn.

×