Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eismann zoekt ondernemer voor doorstart in regio Zeeland met bestaand klantenbestand

Franchiseformule eismann is naarstig op zoek naar een geschikte ondernemer voor het overnemen van een bestaand klantenbestand in regio Zeeland. eismann staat al jaren bekend als koploper op het gebied van de bezorger van diepvriesproducten. De formule biedt de regio aan met bestaand klantenbestand van ruim 600 klanten, met een bovenmodaal ondernemersinkomen.

Omdat de huidige ondernemer met pensioen gaat, wordt deze succesvolle regio ter overname aangeboden aan een gemotiveerde ondernemer woonachtig in de regio van Zeeland. De regio heeft een aangetoond omzetpotentieel van minimaal €150.000 per jaar onder voorbehoud van een fulltime tijdsinvestering.

Daarnaast worden succesvolle ondernemers binnen de formule beloond met maandelijkse premies en jaarlijkse bonussen die kunnen oplopen tot een vergelijkbaar gemiddeld jaarsalaris.

eismann is op zoek naar een ondernemer die niet vies is van fysiek werk en bereid is minimaal 40 uur per week te investeren om zijn onderneming tot een succes te maken. Daarnaast moet de ondernemer uiteraard bereid zijn te investeren in de opbouw van de onderneming. Bij de overname hoort een bestaande voorraad die geborgen is in een nieuwe Mercedes Benz vriesauto, volledig volgens de eismann-norm. De formule biedt  een breed en kwalitatief goed assortiment incl. gezondheidslijn met feel-good producten en Lukulleria-producten die in een sterrenkeuken niet misstaan.

Heeft u interesse om de nieuwste toevoeging te zijn binnen de eismann-formule en uw eigen bedrijf te starten? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.

×