Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eismannen helpen kinderwensen te vervullen

Op zaterdag 16 maart 2019 vond bij het Van der Valk hotel in Duiven het jaarlijks franchisegala van eismann Nederland plaats. Een dag voor alle franchisenemers (eismannen) waar onder andere de nieuwe compactcatalogus 2019/2020 is geïntroduceerd. De eismannen hebben zich ook in 2018 ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Make-A-Wish Nederland. Tijdens het evenement werd de cheque hiervoor overhandigd.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziekte. Het geeft de kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Door de actie van eismann kunnen nog meer liefste wensen in vervulling gaan.

Cheque overhandigd tijdens eismann-evenement

Myra Hasselbach en Maron van der Hoek, beiden werkzaam op afdeling marketing, overhandigden aan mevrouw Karin Putman (al jarenlang vrijwilligster fondsenwerving van Make-A-Wish Nederland regio Gelderland) een cheque van maar liefst € 3.021. Een ontzettend mooi gebaar van de eismannen én natuurlijk de klanten die de eismann-producten hebben gekocht.

Verkoop van eismann-producten

Het mooie bedrag is tot stand gekomen door de verkoop van een selectie van producten op een aantal momenten gedurende het jaar 2018. Zo was er een speciale Charityday en waren er acties gedurende de sinterklaas- en kerstperiode. De diepvriesthuisdienst doneerde € 0,50 of € 1,00 per verkocht product uit een selectie. Elk product dat bij de selectie behoorde werd voorzien van een Make-A-Wish Nederland logo met het te doneren bedrag. Zo was het voor elke klant zichtbaar welke producten het betrof.

eismann’s streven gaat door

Ook in het jaar 2019 blijven de eismannen zich inzetten om liefste wensen te vervullen. Met behulp van hun enthousiaste klantenkring gaan zij er ook dit jaar weer vol voor om een fantastisch donatiebedrag te realiseren.

Van eismann Nederland, voor Make-A-Wish Nederland!

×