Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ekoplaza opent vernieuwde winkel in Haarlem

02 oktober 2020
Op 1 oktober jl. heeft Ekoplaza een vernieuwde winkel in Haarlem geopend. Het is een winkel waar veel aandacht ligt op lekker eten, zoals biologisch vers. In de winkel is er hard gewerkt aan het assortiment en winkelbeeld.
Vers en biologisch eten

In de vestiging ligt er veel focus op de vers eten, waarin ook veel Marqt-producten terugkomen. ‘’Het is een winkel voor de biologische fijnproever. We maken met deze ombouw een enorme stap met de formule, onder andere om beter in te spelen op de hedendaagse behoeften van de klant, zoals diverse convenience producten waaronder verse maaltijden’’, zegt Formule Manager Geert-Jan Smits.

Opening

In februari zijn ze begonnen met het verbouwen van de winkel. Door de uitbraak van het coronavirus was er een uitstel van de verbouwing, waardoor de opening niet in week 29 maar op 1 oktober plaatsvond. Vanwege de maatregelen van de corona crisis zullen er geen demonstraties en proeverijen plaatsvinden. Er zullen wel meerdere klantenacties en openingsaanbiedingen zijn om de opening van de vernieuwde winkel te vieren.

Ekoplaza

Ekoplaza is een biologische supermarktketen. De formule heeft op dit moment ruim 80 vestigingen, afhaalpunten en een webshop met een landelijk netwerk voor thuisbezorging. ‘’Bij Ekoplaza vinden wij het belangrijk dat alle producten smaken zoals ze van origine horen te smaken. Producten bij Ekoplaza zijn gezond, duurzaam, eerlijk en bovenal erg lekker.’’

[box]Wil je ook franchisenemer worden bij Ekoplaza? Klik dan hier.[/box]
×