ElectronicPartner levert binnen 24 uur

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule ElectronicPartner kan door de samenwerking met Electronic Logistics binnen 24 uur aan zowel de klant als de franchisenemer producten leveren. Op 9 oktober jl. werd in Zeewolde een contract ondertekend door Evert C. Meeuwissen, CEO ElectronicPartner BeNeLux, en Ria de Greef, Commercieel Directeur Electronic Logistics.

De samenwerking maakt het voor ElectronicPartner mogelijk om bestellingen die via de winkel en de website EP.nl zijn binnengekomen, binnen 24 uur af te leveren bij de klant. Daarmee spelen zij in op de trend dat de markt vraagt om een snelle levering. ‘’Met deze ontwikkeling onderscheiden wij ons ten opzichte van onze concurrentie en bieden wij nog meer meerwaarde aan de ondernemer. Zo kan hij per stuk bestellen, maar wel profiteren van gezamenlijk inkoopvoordeel. Bovendien wordt voor de ondernemer het aantal bestelplatforms verminderd. Dit bespaart hem tijd en hierdoor heeft hij minder order- en administratiekosten,’’ aldus Meeuwissen.

ElectronicPartner heeft gekozen voor Electronic Logistics als haar partner in de distributie vanwege de ruime ervaring in de branche. ‘’Electronic Logistics zal zowel de ‘warehousing’ als het transport voor haar rekening nemen. Betrouwbaarheid, kennis en ervaring zijn aspecten waar wij veel waarde aan hechten.’’

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise