ElectronicPartner opent 100 unieke online winkeldeuren

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

ElectronicPartner heeft voor haar marketingformule EP: een volledig nieuw e-commerce platform gelanceerd dat specifiek gericht is op de wensen en behoeften van de lokale consument. Het responsive online platform is in samenwerking met Netivity gebouwd en vormt een slimme combinatie van gezamenlijke productpagina’s. ElectronicPartner opent hiermee 100 unieke online winkeldeuren voor alle EP: Ondernemers tegelijk.

Met de lancering van de vernieuwde webshop heeft EP: een onderscheidende stap gezet in de omnichannel marketingstrategie. De techniek achter het platform is erop gericht om de kracht van de lokale ondernemers ten volle te benutten. Alle aanpassingen hebben als doel het gebruiksgemak voor de consument te vereenvoudigen, waarbij men op een natuurlijke wijze informatie snel en eenvoudig kan vinden. “Het responsive design sluit naadloos aan op het brede oriëntatiegedrag van de consument en de behoefte naar snelheid, eenvoud en gemak”, stelt Patrick van Tent, Directeur Inkoop/Marketing ElectronicPartner Nederland.

De nieuwe websites van de ondernemers nodigen de consument uit om een bezoek aan de online winkel te brengen. Vanuit de website wordt de consument vervolgens naadloos naar productpagina’s geleid die alle ondernemers op EP.nl gezamenlijk delen. De lokale ondernemer kan daarbij het getoonde aanbod optimaliseren voor de specifieke wensen van zijn lokale consument die vanuit zijn regio de website bezoekt. Hiermee is de lokale online vindbaarheid van de ondernemer aanzienlijk verbeterd doordat er 100 individuele en unieke websites te vinden zijn, gekoppeld aan één webshop. “De site zal blijvend doorontwikkeld worden en zullen er functionaliteiten worden toegevoegd die de ervaring van de bezoeker en individuele meerwaarde van de ondernemer moeten verbeteren”,  aldus Paul Mulders, Hoofd E-commerce ElectronicPartner Nederland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website